De stad in

vandaag de stad in geweest. Goteborg is een mooie stad met veel winkels. ondanks de regen toch de hele middag in de stad gelopen en op de terugweg naar een Maxi Ica, een super albertheijn zeg maar. Hier kopen we een voorraad meel. In zweden zijn veel meer sooorten meel verkrijgbaar dan bij ons in de supermarkt en de auto is gedeeltelijk leeg dus direct die ruimte maar opvullen.

Morgen via Ullared naar Malmo waar we dan de laatste dagen staan. waarschijnlijk vertrekken we dinsdag middag naar nederland waar we dan in de nacht van dinsdag op woensdag aankomen.

Reacties

Reacties

gerrit timpers

fijn dat jullie zo veel beleven

Sanny

Zo..........afzien zonder douches! Brrr en dan dat koude water! Heel dapper van jullie. Echte bikkels! Waarom bouwen jullie eigenlijk een nieuwe badkamer boven? Jullie zijn zulke bikkels, jullie kunnen ook wel in het kanaal springen! Het grasveld ligt er weer picobello bij dankzij buurman Van Ringen. Hij doet het volgens mij dolgraag. Gaat goed met de kippen. De kalkoen groeit als kool: is al bijna "rijp" voor de kerst. Verder alles goed. Twee keer "inspectie" gehad van Sandra's ouders. Zag ze met schort voor dus volgens mij is in huis ook alles weer spic en span. Kortom, tis dat de kinderen weer naar school moeten anders zou ik er nog een maand achteraan plakken.........

MUD

Ha daar,

Mooie expeditie achter de rug. Goede reis terug.

MUDmen

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!